Alle som har lest bloggen min har vel forstått hvor viktig jeg synes det er med en aktiv og sunn livsstil. Selvsagt mener jeg dette er individuelt og alle er forskjellige når det kommer til valg av aktiviteter og livsstil. Uansett mener jeg at bevisste valg er viktige og gir glede. Dette gjelder også miljøbevissthet og omtanke. Jeg skulle for eksempel kjøpe meg en ny parfyme, og da falt valget for nettbutikken eleven.no. Deres butikk har gjort det enkelt å kjøpe økologiske, naturlige, veganske produkter som ikke er testet på dyr. De har samlet alle disse i en kategori. Noe som gjør det oversiktlig og enkelt. De viser også at de er bevisste på deres miljøpåvirkning og jobber med at deres miljøarbeid skal inngå i deres hverdagslige rutiner. Disse faktorene gjorde hvert fall nettbutikken til et enkelt valg for min del. Det er jo også et stort pluss at butikken er en av de ledende skjønnhetsbutikkene, og samtidig har billige varer og kan tilby gratis frakt. De har et stort utvalg av parfyme, hår- og hudpleie produkter, og mye annet innen skjønnhet. Noe for alle, både for kvinne og mann.

Duften av omtanke

Last modified: september 8, 2019

Author

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.