Jeg trener mye, helst hver dag, hvis tiden tillater det. Hvis jobben krever mye av meg en periode, eller hvis det er andre ting som gjør at jeg ikke får tatt meg en treningstur, merker jeg det fort på både energinivået og humøret. For meg er følelsen etter å ha trent og jeg har fått dusjet og stelt meg selv, noe jeg bare ikke kan unnvære. Jeg er storforbruker av beautyprodukter, det innrømmer jeg gjerne. Mitt blonde hår og lyse hud gjør at jeg helst bruker produkter som gir en eleven.no. Aller helst bruker jeg organiske produkter, og de kremer og såpe jeg bruker skal naturligvis aldri være testet på dyr. Heldigvis finnes det et stort utvalg av slike produkter. Tidligere kjøpte jeg det meste i min lokale butikk, men både utvalg og pris er mye bedre online, så nu handler jeg det meste på nettet. Det gjør selvfølgelig at jeg ikke kan teste produktet på samme måte, men heldigvis vet jeg stort sett hva jeg liker, så behovet for å lukte og teste før kjøp, er ikke så stort for meg.

En person på en bro

Last modified: november 28, 2019

Author

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.