Rett etter trening er det viktig å få i seg litt mat, slik at kroppen har energi tilgjengelig for å bygge seg opp igjen. Det er ofte greit å bare ta en brødskive, det er lettvint og med et grovt brød får du både energi, fibrer og mye annet bra for kroppen. Jeg prøver å variere pålegg, noen gange blir det magert kjøttpålegg, andre ganger en god ost og litt grønnsaker. Et essensielt element der er ostehøvelen, har ikke du også noen ganger oppdaget at den er i oppvaskmaskinen akkurat når du trenger den? For meg ble det så irriterende, at jeg faktisk kjøpte meg et par ekstra i god kvalitet. Så nå har jeg tre høvler til sammen, det skal i alle fall ikke stå på det når jeg trenger en brødskive etter trening. Håper bare at ingen annen har spist opp all ost…

ost og ostehøvel

Last modified: april 24, 2019

Author

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.