I år har jeg fått vite at jeg har blitt invitert med på ball, men det har fått meg til å stille spørsmålet: hva slags ballkjole passer meg? Dette er jo noe som jeg kommer til å bruke mye tid på framover, fordi det er jo viktig for meg å se aller best ut på ballet. Det er vel kanskje litt barnslig av meg, men tanken på å bli ballets dronning er jo egentlig ganske spennende. Er det bare meg som tenker sånn? Tror at mange der ute gjerne ville ha blitt ballets dronning om de selv kunne velge? Det er vel en ganske rar påstand, eller kanskje det bare er jeg som er rar som tenker så mye på det. Jeg synes uansett at det er gøy å finne ut av hvilke kjoler som passer en og jeg skal virkelig jobbe hardt for å finne den perfekte ballkjolen for meg.

Last modified: januar 25, 2020

Author

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.