Nå som sommeren endelig har kommet til Norge er det deilig å være ute og spille fotball. Noe som er ekstra morsomt er jo når du har en kamerat som er glad i å ta bilder. Heldigvis er han også en flittig bruker av SP som gjør at han alltid har utstyret som gir de beste bildene, synes jeg i alle fall. Neste gang vi nå skal spille håper jeg han får til noen skikkelige action shots av meg. Kanskje han får meg til å se like sporty ut som jeg føler meg selv. Det hadde jo vært fint. Blir det bra skal jeg ramme det inn stort i stua. Noe selvskryt må man da ha lov til å holde på med uten å være helt narsissistisk eller er det helt utafor? Gleder meg i alle fall veldig mye til dette.

Last modified: oktober 4, 2019

Author

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.