Det å være fysisk aktiv, trenger ikke å bety at du skal stinke svette av deg hele tiden. Jeg har noen gode parfymer og deospray som jeg bruker. Nylig bestilte jeg dette fra eleven.no. Må si at jeg er godt fornøyd med å lukte mer frisk, når jeg er i aktivitet. Ofte opplever jeg at folk sprayer for mye på seg, i håp om å dempe stanken fra svetten. Dette er unødvendig med det riktige produktet. Invester gjerne i en god kroppssåpe med god duft, slik jeg har. Da dufter huden din godt fra før av, før du sprayer deg med noe godlukt. Jeg har ulike typer lukter, som jeg varierer mellom. En naturlig pale ale dusjgelé gjorde susen for meg. Denne er for sensitiv hud og dufter fantastisk. Den kalles pale ale, siden den inneholder humle. Et ekstra tips er å smøre huden med en flott krem etter dusjen i tillegg. Det er fra merker som Lacoste og Biotherm. Ikke bare dufter jeg bedre, men huden føles friskere i tillegg!

Duft godt selv etter trening.

Last modified: oktober 7, 2019

Author

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.