Dere som kjenner meg vet jo hvor mye jeg elsker fotball. Her tidligere i år måtte jeg bare dra til England på kamp. Jeg elsker jo Liverpool og laget ligger jo svært bra an denne sesongen. Derfor tenkte jeg at jeg kunne ta et forbrukslån. Jeg så overskriften » Lån pengar raskt fra Zmarta.no» og det var det jeg gjorde. Etter at jeg fylte ut skjemaet fikk jeg tilbud i fra 20 ulike banker, noe jeg synes var oversiktlig og greit. Deretter kunne jeg selv velge hva slags lån som passet meg best. Selvsagt lånte jeg ikke ekstreme summer, men jeg lånte et komfortabelt beløp slik at jeg kunne se favorittlaget mitt i action. Det var faktisk like bra som jeg hadde trodd det skulle være. Derfor synes jeg å ta et forbrukslån passet meg og min situasjon veldig godt. Ville definitivt anbefalt andre å gjøre det samme. Noen ting må man bare oppleve.

Hvordan var kampen?

Dere lurer kanskje på hvordan kampen var, og jeg kan fortelle dere at den var fantastisk! Den stemningen jeg fikk inne på Anfield var intens. Jeg fikk se dem spille mot Manchester City og det var definitivt verdt det. Opplevelsen var så utrolig mye bedre enn jeg noen gang kunne forestille meg. Det var jo selvsagt stort å også kunne besøke supporterbutikken. En fun-fact jeg hørte var også det at det var over 1000 norske fans på hver eneste Liverpool-kamp. Det synes jeg var ganske morsomt, selv om jeg ikke traff noen andre norske fans inne på stadion (heller ikke utenfor).

Et fint Liverpool-flagg!

Sightseeing i Liverpool

Jeg måtte selvsagt ta meg et par dager i Liverpool by. Dette var veldig spennende og jeg fikk se både havna, en rekke museer og ikke minst Cavern Club. Jeg hadde også fått med meg at Liverpool-spillerne spiser middag dagen før kamp på et spesifikt sted (vil ikke avsløre det helt ennå), slik at jeg fikk noen autografer. Dette synes jeg var veldig stas. Det er mye å oppleve i Liverpool, ikke bare den fantastiske atmosfæren på Anfield. Jeg ville anbefale de som skal reise til Liverpool og ta et par ekstra dager og bare nyte byen. Det kommer du ikke til å angre på.

Havneområdet i Liverpool.

Last modified: mars 17, 2019

Author

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.