Hvert år har kompisgjengen en tradisjon som vi kaller «Årets store kompisfest»! Det er like artig hver gang! Vi samles, enten her hjemme i Norge eller for en weekendtur til en eller annen utenlandsk storby. Vi bruker ikke å legge opp til tur eller fest som krever et stort budsjett. Det kan være alt fra bowling eller minigolf med lommelerke og påfølgende bytur, til en tur med danskebåten til København eller en weekendtur til Tallin, hvis vi er så heldige å få tak i billige billetter. Uansett hva som velges blir det fantastisk stemning og heftig humor. I år falt valget på bytur i Oslo, med besøk på restaurant og trimming av lattermusklene på Latter på Aker Brygge før utelivet blir testet i Tigerstaden. Det passet meg utrolig bra. Jeg fikk nemlig inn en bonus fra jobben for et par ukers tid siden. Så nå har jeg kjøpt meg noen herlige Zlatan produkter fra eleven.no og noen nye kule klær, slik at jeg er klar for bytur med forhåpentligvis noen søte blikk i min retning i løpet av natten.

Kompisgjeng som feirer med fyrverkeri og drinker

Last modified: august 11, 2019

Author

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.